fitme

Squat till you puke.😎 . . . #model #modellife #gym #gymlife #gymlove #gymforlife #gymmotivation #motivation #fitness #fitme #fitnessmantra #fitnessmodel #fitnessfreaks #gymfreak #fitnessfreaks #goals #legsday #legdaylove #squat #bottygamesstrongs #squatsquatsquat #veinsandgains #workout #love #posepose #Ahmedabad #Gujarat #India. . . . @fitnesss.facts @fitnessfreakzonly @just_fitness_health @fitnesspub.satellite @__.fitness @body.fitness_motivator @thegoodquote @gymmemesofficial @gymclues @gymspire @gym.legends @gymcasm @gymfailnation @fitfactgang @fitflop

Venha conferir nossa super promoção das bases da Maybelline. Corre para garantir a sua. #drogasil #maybellinebrasil #fitme #gentequecuidadegente #rd #shoppingriomar

2 bulan absen olga, mari kita mulai lagiii 😁 #fitme #Olahraga #like4follow #Like4Like

I'm so grateful that I have my wls tool to help guide me. I'm seriously a new person inside and out! I finally feel like the real me ♡ . . . #transformationtuesday #realme #fitme #healthy #fit #weightlossjourney #weightloss #wls #vsg #weightlosssurgeryjourney #weightlosssurgery

I’m still wondering when will get a few specific emojis but hey let’s have a little fun! What #emoji or #emojis best describe my #followers!?! ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ #curlsncocktails #worldemojiday #dallasblogger #influencer #iphonex #iphone #android #pinterest #lifestyle #fitme #😍 #💄 #💋 #dallasinfluencer #emoticon #trends #blogger

Look from today’s live ❣️• • • •brows: @anastasiabeverlyhills #modernrenaissance - Cyprus umber • •eyes: @morphebrushes @jaclynhill #jaclynhillpalette • •eyeliner: @elfcosmetics #liquidliner - jet black • •mascara: #essencecosmetics • •lashes: #kisslashes - ritzy • •foundation: @maybelline #fitme - 330 toffee • •concealer: @covergirl #readysetgorgeous • •setting powder: @wetnwildbeauty #megaglo banana powder • •contour: @wetnwildbeauty #megaglo bronzer • •highlight: @anastasiabeverlyhills #thatglow - bubbly • •setting spray: @urbandecaycosmetics #allnighter • •lipstick: @colourpopcosmetics #avenue #makeupofinstagram #makeupartist #makeupblogger #like #comment #anastasiabeverlyhills #colourpop #elfcosmetics #wetandwild #esscencecosmetics #morphexjaclynhill #urbandecay #kisslashes #beautiful #iloveme #confidence

🍃 BASE MAYBELLINE MATTE 🖤 $5.000 🖤 👉Hacemos envios a todo Chile por tur bus starken 👉Entregas en metro bellavista la florida Baquedano Linea 4A 👉Cualquier consulta al direct 💄 #maybelline #fitme #chile #maquillate #cosmeticosoriginales #tiendaonline #santa rosa #lacisterna #paleta #sombra

É, ou não é a queridinha na hora de produzir a make dos sonhos? Xô para aquela pele oleosa no final da festa, porque ela controla o brilho por 12 horas! 😱⠀ ⠀ ❤️ Como não ficar in love com a base líquida #FitMe e não querer a sua? 😍 ⠀ ⠀ #MaybellineNYBrasil #DeuFit #vembuscarasua #base #peleperfeita #pelelisinha #pelebempreparada #aquitem #maquiagem #makeup #beleza #mulher #boanoite

💜🍷Finca Sala Vive Vineyard and Winery in Querétaro! 🍷💜 Not only was this place beautiful, but my first wine tasting!! (Also I love Mexican cheese 🧀) (Makeup is last since it was a really quick look!) ▪Eyes: @colourpopcosmetics x @kathleenlights Dream Street Palette, @physicansformula Eye Booster Eyeliner ▪Face: @makeuprevolution Concealer, @tartecosmetics Hydra Gel foundation, @physicansformula Butter Bronzer Light,  @colourpopcosmetics Super Shock Cheek in Flexitarian, @wetnwildbeauty Megaglo Powder in Petal Glow ▪Lips: @doseofcolors Liquid Lipstick in Truffle #mexico #querétaro #travel #studyabroad #winetasting #vineyard #makeup #mua #colourpopxkathleen #kathleenlights #colourpopme #dreamstreet #physicansformula #eyeliner #tartecosmetics #wetnwildbeauty #megaglo #maybelline #fitme #butterbronzer  #highlight #liquidlipstick #doseofcolors #truffle

Looking for the weekend like....👀 where you at? . . . . @AnastasiaBeverlyHills Dipbrow in Ebony @CrownBrush Glam Metal Palette @ColoupopCosmetics Yes Please Palette @Maybelline Matte and Poreless #FitMe Foundation @Maybelline Instant Age Rewind Concealer @Narsissist Blush in Orgasm @AnastasiaBeverlyHills #ABHxAmrezy Highlighter @TooFaced #BetterThanSex Mascara @BenefitCosmetics Hoola Bronzer @FentyBeauty Mattemoiselle Lipstick in Griselda #lynziemichellee #motd #instamakeup

Not pretty but yummy 😋. Egg Tuesday instead of taco Tuesday 😉.

Yeiyyy my one and only foundation that happens to be my first foundation I've ever had finally makes an appearance on this account! Ya jadi ceritanya udah lama denger Maybelline ngeluarin foundation yang mantab djiwa dengan shade range yang super banyak. Dan akhirnya di suatu hari yang impulsif, Matahari lagi diskon dan foundation ini turun harga jadi cuma 112.000 aja. Aku bahkan ga tau sampe sekarang harga aslinya berapa wkwkwk. Oh iya, Fit Me ini kan ada 2 jenis, yang matte dan dewy, kalo menurut kalian sama aja, sebenernya engga gengs. Aku udah nyobain di counternya langsung perbedaan formulanya dan yang dewy super encer it glides down on my neck like water. Makanya aku pilih yang matte and poreless karena kalo pake yang dewy pasti mukaku bakal berminyak. Anyway, kalo kata orang sih foundation ini oxidizenya parah banget bisa bikin turn beberapa shade tapi aku kok b aja ya wkwkwk. Aku bahkan ga terlalu sadar dia oxidizing apa engga karena at the end of the day it still looks like my skin??? I don't know why, apa orang orang lebay aja. Dia coveragenya lumayan dan aku cukup 1 kali layer aja biasanya, ga berasa tebel sama sekali. Buat nutup undereye dan blemishes lainnya tetep harus pake concealer sih. Minusnya dari foundie ini paling cuma dia ga punya aplikator, ga ada pump, ga ada spatula atau kuas. Jadinya kalo nuang suka bleber dan kebanyakan heu. Shade: 310 - Sun Beige Rate: 8/10 Price: Rp. 112.000 #maybelline #beautywithdummy #fitme #fitmefoundation #maybellinefitme #maybellinefitmefoundation #foundation #fitmefoundationreview #beauty #makeup #beautyreview #beautyblogger #matteandporeless #mattefoundation