carimakan

*Mau Punya Bisnis Jaman Now yang bisa bertahan Seumur Hidup???* Cukup Modal Tabung dan Galon saja Ayo Gabung aja ke *Mitra RAJA RUMAH* Syarat jadi MITRA RAJA RUMAH: 1. Punya Tempat 12 m2 2. Punya Modal Tabung dan Galon 3. Punya 1 Motor + 1 Kurir Proses Cepat: 1. SURVEY LOKASI 2. Approval 1 x 24 jam setelah SURVEY 3. Tandatangan Kontrak Kerjasama Tunggu apa lagi?? CALL NOW (022) 5413 678 0812 790 5858 0812 791 5858 👑Raja Rumah👑 Solusi Cerdas Buat Ratu di Rumah #infobandung #duniakulinerbdg #restobdg #cafebdg #youarestudiocafe #rajarumah #brightgas #pertamina #adaaqua #aquagalon #berasmurah #berasenak #laundrykiloan #zomato #bandungjuara #nongkrongasik #nongkrongcafe #carimakan #kulinerbdg #eatoutbdg #bandungsociety #foodnotebdg #infokulinerbdg #makanenakbdg #carimakanbdg #bandungfoodies #bandungspa #beligasbdg #gobright

KENAPA BERAT BADAN TURUN DAN NAIK SEMULA?.. . Kenapa 80% orang yang dah turun berat badan tetapi naik semula ? Malah lebih banyak naik berbanding sebelumnya .. mari kita fahamkan.. . Org yang turun berat ni ada 3 Kategori. . Kategori Pertama : REASON Mungkin sebab fizikal , nasihat doktor , medical , blood pressure tinggi , tinggi kolestrol , diabetis & jantung .. Atau juga reason kerana mahu menambat hati pasangan , nak kawin , nak berhari raya , rasa malu or rendah diri .. Kategori ni 80% akan naik semula berat badan ke asal kerana selepas dia capai apa yg dia inginkan , sebab dia dah hilang REASON dan dia akan kembali ke lifestyle lama 🤦‍♂️.. . Kategori Kedua : SEASON Ramai org yg diet season ni selepas tengok cerita2 yang pelakon dia badan cantik , slim , fit lepas tu berpusu2 la nak turunkan berat badan nak jadi mcm pelakon tersebut .. Season juga kita boleh lihat nak sambut perayaan sebab nak guna baju kebaya bagai .. dan yang paling ketara pada BIG DAY , nak lansungkan perkahwinan nak naik pelamin .. cepat2 na turunkan berat badan termasuk tukang kipas pengantin skali nak kurus😅 Kategori ni 90% akan naik semula disebkan x ada desire pun .. nak kurus sebab nak kejar sesuatu sahaja 💁‍♂️.. . Kategori Ketiga : LIFESTYLE & DESIRE Ia datang dari satu perkataan “KESEDARAN” .. nak tukar imej diri .. BIG WHY dia adalah nak ubah lifestyle dam mmg mahu buat terus istilah gemuk dalam hidup dia ! 🔥🔥🔥 dia rasa menyesal dgn apa yang dia makan sbelum ni .. walaupun sometimes seseorang tu belum gemuk sangat , tiada masalah pun jika nak improve tahap kesihatan dan ubah lifestyle and dream to change lifestyle ! Dan dia buat sebab DREAM & DESIRE 🔥🔥😍 Org mcm ni hanya 5% sajaja yang akan naik semula 😍 dan istilah gemuk tu terus tiada dalam hidup dia 😉.. . Share & tag info ni untuk perkongsian berama 😉. . . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio 👆🏼 . 📲 Coach Ariff +60145586730 . #CoachAriffSodiqin #malaysiafood #tv3 #carimakan #kalori #kurus #gemuk #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #weightlossfast #azamkurus2018 #caradiet #jk1m #jomkurus1malaysia #detoxtea #BeratTurunNaik #BeratNaik

Kami terima pesenan juga menu makan selain gudeg, nasi box ayam kremes, ayam bakar, empal dll #wrgudegmedang #carimakan enak

Cari makan versi kami.. gak tau lah kalok kelen ya.. mana urus 😂😂😂 • • 📷 yang moto : kumbang 🐝 • • #carimakan

. Bagi anda yang serius on track & cuba untuk diet sendiri, mesti ada jadual makan kan? Atau ada log ke makanan harian anda? Di situ kita boleh review apa yg tak kena dgn makanan yg diambil, yg buat berat tak turun2. Mgkin juga boleh buat berat makin bertambah 😂. . . Dalam program, kita akan bagi detail meal plan untuk tempoh 30 hari. Resepi penyediaan pun kita bagi. . Pra-pendaftaran dibuka untuk Intake Ogos. Berminat? . Daftar sekarang! 👇🏻👇🏻💪🏻💪🏻 Contact coach: 📞 0132526952 Coach Munirah. 📞0135928812 Coach Sharil. . Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support. . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia #dietnasi #butikmuslimah #diet2018 #dietlicious #teampowerfitmalaysia #munirahsharil . Credit picture to Unsplash .

. Bila peha tak melimpah.. bila peha tak berlaga.. nak travel & pergi bercuti & shopping lagi best 😃. . Masalah peha besar? Kurangkan makanan ‘junk food’ dan uy mempunyai kadar sodium yg tinggi. Tomyam & nasi paprik boleh elakkan dulu ya sebab ada sos tiram tu. . Jgn lupa minum air yg cukup, 8 gelad tau 😃. . . Pra-pendaftaran dibuka untuk Intake Ogos. Berminat? . Daftar sekarang! 👇🏻👇🏻💪🏻💪🏻 Contact coach: 📞 0132526952 Coach Munirah. 📞0135928812 Coach Sharil. . Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support. . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia #dietnasi #butikmuslimah #diet2018 #dietlicious #teampowerfitmalaysia #munirahsharil

. Jangan terlalu fokus pada turun berat di penimbang semata2. Tengok juga perubahan % lemak dalam badan. Berat sama tadi bentuk berbeza bila penurunan % lemak berlaku. . Fokus turun berat, naikkan otot sebab lebih banyak otot, lebih banyak proses pembakaran lemak berlaku. . . Pra-pendaftaran dibuka untuk Intake Ogos. Berminat? . Daftar sekarang! 👇🏻👇🏻💪🏻💪🏻 Contact coach: 📞 0132526952 Coach Munirah. 📞0135928812 Coach Sharil. . Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support. . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia #dietnasi #butikmuslimah #diet2018 #dietlicious #teampowerfitmalaysia #munirahsharil

Namanya hidup pasti byk cobaan klo byk air mah dilaut(terus melangkah) #bandunghits #parisvanjava #jalanmalam #carimakan #bujangpalala #adidas #cariteman

"PECEL AYAM" . Ya, ini uenak sekali. Ayam yang digoreng sampe kering , namum masih juicy daging didalamnya dan dikasih sambal pedas bikin lidah serasa disurga. Kalo mampir disini, jangan lupa order Soto Ayam khas Jawa Timurnya yang juga muantapp 😎 . IDR 13.000,- Score 8/10 . Depot Masakan Surabaya "Mas Joko" Perumnas II Jl. Tawes Raya, Kayuringin - Bekasi (Seberang Terminal Damri Bekasi Selatan) - Jawa Barat . #CocoKuliner #MasakanIndonesia #pecelayam #FoodBloggerIndonesia #FoodBlogger #FoodCraver #CariMakan #MakanEnak #Foodlover #MakanandiBekasi #MasakanSurabaya #Bekasi #Indonesia #makanan #makananenak #Lapar

http://sambalganja.wasap.my/ Klik link kat bio eh 😀 Dah terjebak tak? 1st - hanya guna bilis terbaik iaitu mata biru atau jepun gred AAA sahaja. 2nd - sambal podeh kedaung. Tak makan pedas takpe toksah risau, ada less pedas. 3rd - postage seluruh malaysia oii. Mana ceruk boleh rasa. #premiumkualiti #sambalganja #sambalpedas #sambalsedap #sambalviral #sambal #review #best #makan #makansedap #jjcm #agentwanted #agent #extraincome #carimakan #onthetable #haatepuk #siladudukjanganlari #agong #cool

http://sambalganja.wasap.my/ Klik link kat bio eh 😀 Dah terjebak tak? 1st - hanya guna bilis terbaik iaitu mata biru atau jepun gred AAA sahaja. 2nd - sambal podeh kedaung. Tak makan pedas takpe toksah risau, ada less pedas. 3rd - postage seluruh malaysia oii. Mana ceruk boleh rasa. #premiumkualiti #sambalganja #sambalpedas #sambalsedap #sambalviral #sambal #review #best #makan #makansedap #jjcm #agentwanted #agent #extraincome #carimakan #onthetable #haatepuk #siladudukjanganlari #agong #cool

Excited to share the latest addition to my #etsy shop: Hiatus, oil on canvas, 160 x 65 cm. . #carimakan #jualkainkanvas #pemudahijrah #hijrahtempatjualmaksudnya #gointernational #wkwkwk https://etsy.me/2JA78hy

Yang lagi pingin makan bento 😄🎉🎇 . Kita punya banyak Varian makanan seperti Egg Chicken Roll, Shrimp Roll, Spicy Chicken, Chicken teriyaki , dll 😋😋😋. . Kalo pingin makan bento tp pinginnya pakei bumbu Curry kita ada Curry Don Selain itu kita juga ada Sushi dan Ramen . . Kalo lg malas keluar tinggal didelivery melalui : 🚲Grab (GrabFood) . 🚲Gojek(Go Food) ㅤ Halal Range harga : Rp 10.000 - Rp 30.000 . Kita berada di: 😉@ Jl Sunter Agung Utara 24 no 14. Sunter Agung (depan Rs Satya Negara) Buka : Senin - Minggu : 10.00 -20.00 . 😘@ kelapa Sawit Raya blok DD no 12 A. Kelapa Gading(dpn TK Al Azhar) Buka : Senin - Sabtu : 08.30 -17.30 . 😉 @ Pulo Mas Barat V no 45 ( seberang Don Bosco) Buka : Senin - Minggu : 08.30 - 17.30 . IG: @sunshine_bento Telp : 08111876878 🎆🎉🎆🎉🎆🎉 ㅤ #sunterkuliner #kelapagadingkuliner #kelapagadingfood #makanbento #bentoanak #carimakan #kuliner #cateringjakarta #makanananak #bekalanak #pakethemat #bekalanaksekolah #bentoboxjakarta #makananenak #jajanan #sushijakarta #kulinerjapanesefoo d #makansiang #bentojakarta #nasikotak #makananaksekolah #kantinsekolah #makananjajan #grabfood #grabfoodjakarta #gofood #gofoodjakarta #makananjakarta #jktfoodhunting #goresto

17/7 Ada sedikit remisan l7 untuk kelisa anda:- 🇯🇵Panel meter bulat2 blackmarble 🇯🇵Panel radio blackmarble 🇯🇵Stering momo walnut 🇲🇾Semestinya mampu milik 🇲🇾Boleh view share dan like fb Miebizenterprise 🇲🇾Boleh view share dan like ig mie_biz 🇲🇾Untuk pertanyaan dan harga Boleh ☎️📞🤙 http://www.wasap.my/60123941383 🇲🇾Cod tasik puchong 🇲🇾Dekat kilang george kent 🇲🇾Cari kedai haikal 76 Pos pun disediakan🚛🛫 #sell #jual #halfcut #customer #pelanggan #mie #mie_biz #daihatsu #japan #minatkenaada #carimakan #jdm #part #kelisa#🇯🇵#🇲🇾 #kelisa#

17/7 Ada sedikit remisan l7 untuk kelisa anda:- 🇯🇵Spoiler tr 🇲🇾Semestinya mampu milik 🇲🇾Boleh view share dan like fb Miebizenterprise 🇲🇾Boleh view share dan like ig mie_biz 🇲🇾Untuk pertanyaan dan harga Boleh ☎️📞🤙 http://www.wasap.my/60123941383 🇲🇾Cod tasik puchong 🇲🇾Dekat kilang george kent 🇲🇾Cari kedai haikal 76 Pos pun disediakan🚛🛫 #sell #jual #halfcut #customer #pelanggan #mie #mie_biz #daihatsu #japan #minatkenaada #carimakan #jdm #part #kelisa#🇯🇵#🇲🇾 #kelisa#

17/7 Ada sedikit remisan l7 untuk kelisa anda:- 🇯🇵Bonet belakang licca gelap 🇲🇾Semestinya mampu milik 🇲🇾Boleh view share dan like fb Miebizenterprise 🇲🇾Boleh view share dan like ig mie_biz 🇲🇾Untuk pertanyaan dan harga Boleh ☎️📞🤙 http://www.wasap.my/60123941383 🇲🇾Cod tasik puchong 🇲🇾Dekat kilang george kent 🇲🇾Cari kedai haikal 76 Pos pun disediakan🚛🛫 #sell #jual #halfcut #customer #pelanggan #mie #mie_biz #daihatsu #japan #minatkenaada #carimakan #jdm #part #kelisa#🇯🇵#🇲🇾 #kelisa#