Repost

#Repost @garyvee with @get_repost ・・・ I am so convinced so many of you could be so much happier if you just DM’d and tweeted and emailed the 8-29 people or Companies you wanted to work for 2/3/4/5 times I’ve the next 3o days. (don’t forget @drock emailed me 6 times before I responded). - The thing that’s holding back so many of you isn’t the $ it’s the #mindset, most aren’t willing to live like shit for several years to live happy for the rest of their lives. I understand it but don’t respect those who choose to complain and live above their means while they are unhappy. - If you can get into a place where you don’t care what people think and you don’t strive for materialistic things (especially from 18-35) you could live a totally different life. - Tag someone who really needs to hear this. - #humility #garyvee #entrepreneur #onestepback #twostepsforward

#Repost @limitedoudou_official • • • • • . 포근하고 따뜻한 고구마 풀오버🍠🍠🍠 미친 퀄리티👍놓치시면 안되요✔️ . . #limitedoudou #8/21(화)오전11시 #단한번의프리오더✔️ #역대급니트스페셜👍

#Repost @jadeyy88 with @get_repost ・・・ We had the best day ♥️💙😍✈️🚁🛩

#Repost @grupohinodeoficial (@get_repost) ・・・ Descubra os benefícios da nova Água Termal Routine. Além de hidratar, possui fórmula eficaz que acalma e refresca a pele. Prática e fácil de usar, pode ser aplicada no rosto a qualquer hora do dia e tem o tamanho ideal para carregar na bolsa.

Man Monday. Those Who Know Me Know I’m A Huge Fan. I Even Have My Naked Chef Cookbook Autographed! #Repost @jamieoliver with @get_repost ・・・ An Old school pic by Harry Borden Repost shot from @harryborden My second shoot with Jamie This was commissioned by American GQ and was shot at an eatery called Monte's . . . . . . #trend #instablog #instastyle #instablogger #inspo #styleinspiration #instalike #fashionblogger #moda #styles #blogger #jamieoliver #chef #inspiration #superstar #goodguy

Estas son momentos únicos que nos hacen tan felices y soñar. Que genial poder compartir con estos animales mágicos 🐋! UTOPIC te apaña.. 🌎 @utopicoutdoors #repost @thebucketlistfamily ・・・ 5 year old Dorothy’s first moments in the water with whales.. 😍🐋😢 I tear up a bit every time Insee this. If you watch til the end, you’ll see Dorothy leave her daddy’s side to swim off with the whales, but not before she looks back one last time. Her daddy gives her the thumbs up and then watches proudly as she swim off with the whales that we all love so much.. 😍🐋 /// #family #bucketlist #travel #tonga #dive #gopro #underwaterphotography #chile #buceando #buceo #diver #diving #deepchile #utopicoutdoors #mar #agua #ballena #ballenas #vida #feliz #happy #viajar #backpacker #mochileros #viajerosporelmundo #viaja #viajeschile

#Repost @robertonovareseofficial (@get_repost) ・・・ @robertonovareseofficial #pezzounicofattoamano #shootingoftheday @josephine_muto @francesca_mandarano @davidevignesconcept @royalhotelsanremo #powerluxury #powerofthesilk #blackandwhite #ponchopatchwork #powerofthelacechantillyrebrodee #madeinitaly🇮🇹

#Repost @thalia ・・・ Hoy conocí a mi #fashionicon @iris.apfel. Siempre he sido extravagante y atrevida en mi forma de vestir, y saber que en el mundo existen seres maravillosos como ella, que inspiran a seguir un camino personal y auténtico, sin importar lo que nadie diga, es refrescante. Y como buena #fan, compré su libro, me llevé un sharpie y le pedí su autógrafo. ;-) Se cumplió otro de mis deseos del #bucketlist. ✅

#Repost @fasz.gadget • • • 🎉🎉GIVEAWAY MEGA 2.0 IPHONE 5S 64GB BY @fasz.gadget 🎉🎉 !!! . Sebelum ni tiada rezeki ? Insyallah kali ni rezeki nak pakai iphone mesti berpihak kpd korang punyeee. Terima kasih banyak-banyak sbb sentiasa support @fasz.gadget sejak 2017 lagi 😍 . Macam mana cara nak menang iphone ?😇 Follow syarat wajib ni sekarang ya ❤️ 1)WAJIB FOLLOW @fasz.gadget , @fasz.nadiah , @fasz.accessories sekarang. . 2)Aktif LIKE, REPOST ,KOMEN & TAG 3 sahabat baik korang di bawah. . 3)KOMEN 2 sebab kenapa sukakan @fasz.gadget .Sebab yg nampak paling ikhlas sis akan angkat sebagai pemenang. . 4)PEMENANG AKAN DIUMUMKAN DI @fasz.gadget . Sebab tu wajib follow 😗 . . Simple contest tapi DAPAT IPHONE 5S 64GB ! Best kan? . ALHAMDULILLAH & TERIMA KASIH KERANA 24/7 SUPPORT KAMI . MOGA REZEKI MILIK KORANG . ALL THE BEST 😘

#Repost @artselecting • • • • • Amazing by @aretrendylife . Follow @artselecting

#Repost @giulia.corti.sally with @get_repost ・・・ After #rifugioalpinopoggiodipetto #prato #chattingtime

#Repost @ipphoright • • • • • #Merdeka! Mari bebaskan dan merdekakan hati kita dari pengharapan ke makhluk. Kalaupun mau berharap, cukuplah berharap ke Allah... Teman-teman yang setuju, bantu like ya...

#Repost @notabuatdiri • • • • • Ujian itu hadir kerana Allah menyayangimu.Tetaplah kuat kerana Allah. Aku tahu kamu pasti boleh. Ada hikmah di sebalik apa yang Allah uji. Sabar Remember ayat Allah. Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya. Allah itu Maha Baik. #Allahterimakasih #Ketanamasihmengingatkanaku #Allahmasihtaklupapadaku #Allahingatkanakuselalu #muhasabahdanmujahdahlah #Hatiselalulupadanlalai

#Repost @carlosatryo (@get_repost) ・・・ Apapun motornya, ngebutnya ya di sirkuit .📷 : @joetegar . . Foto R15 kamu dengan hasil yang Jernih & Keren 🔥 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✔ Post foto R15 kamu dan tag @yzfr15fans ✔ Tulis caption menarik sertakan juga #yzfr15fans ✔ Jangan lupa follow @yzfr15fans 😉 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #r15indonesia #r15indonesiaoffc #r15riders_indonesia #yamaha #movistar #yzfr #bikers #bikerworld #ride #ridersbook #wheelie #twowheels #burnout #pistonaddictz #roadrace #gallerybikers #sportbikelife  #sportmotorcycle #instabike #indobikelifestyle #instaride #instamotogallery #motogp #superbike #motorsport

BISMILLAH ❤ MAU ❤ Semoga rezekiku ,untuk di pakai foto prewedding ,biar makin percaya diri 🙏🙏🙏 Kalian ikutan juga yuk, usaha dan berdo'a insyaAllah berhasil @irmha12957 @princess_bilqis1 @hasnahkandai @erika.erika99 @nursalsabyla Wish Me Luck Plisss ❤ #Repost @zavirajewelry (@get_repost) ・・・ Assalamualaikum teman teman semuanya, yuk ikutan GIVEAWAY SPECIAL dari @zavirajewelry. Hadiahnya gak tanggung tanggung, cincin palladium yang indah dan cantik senilai Rp 900.000 . . Cincin palladium ini cocok banget untuk kado atau cincin pernikahanmu lho Buat teman teman yang pengen ikutan caranya gampang banget 1. Like postingan ini 2. Coment dan mention minimal 1 teman atau pasanganmu 3. Follow akun kami di @zavirajewelry 4. Repost postingan ini dan pilih minimal 1 model cincin favoritmu di @zavirajewelry untuk direpost 5. Like dan coment setiap post terbaru di @zavirajewelry dengan hastag #zavira818 diikuti mention salah satu temanmu Akun tidak boleh diprivate ya . . Semakin aktif like dan coment, maka makin besar peluangmu untuk menang, selamat mencoba ya . . Pemenang akan diumumkan di akhir bulan Agustus 2018 di akun kami @zavirajewelry . . Yuk spam like dan koment untuk mendapatkan #giveawaycincin dari @zavirajewelry tiap bulannya #giveaway #giveawaycincin #giveawayzavira #cincinpalladium

#Repost @spartantrirunner2 (@get_repost) ・・・ Great race put on by @hfpracing today! I did the mini Triathlon in under 55 minutes and won my age group. #winner #podium Need to work on my cycling... my running is coming along, and my swim... well I’m happy about the progress in my swimming. Great day to race in #lakeerie and I look forward to the last Triathlon of the season mid September. 🥇 🥇